dilluns, 7 d’octubre del 2013

EL ROSER A L'ESO



Avui, 7 d’Octubre, els alumnes de l’escola hem celebrat la festa del Roser: celebrem la festivitat de la Mare de Déu del Roser, que dóna nom a la nostra escola. Abans d’entrar,  uns alumnes han fet repicar les campanes de la nostra església per commemorar aquesta festivitat. Hem fet un oferiment del curs tots junts a l’església i hem gaudit d’una  xocolatada al pati. Per la tarda hem tingut un pati extra i la discomòbil!

Claudia G. I Arianne S. /2n ESO A
Fotografies: Alba R. / 2n ESO A  


EL ROSER A INFANTIL


Avui hem celebrat la festa del Roser! Primer, mentre entràvem a l’escola pares, mares, avis, àvies i nens, han escoltat el repic de les campanes. Després els alumnes d'Infantil han anat a fer l’ofrena floral a la Mare de Déu amb els pares i les mestres. Després han fet la xocolatada a l’aula i més tard han gaudit d’un divertidíssim espectacle de titelles. A la tarda, els alumnes d’infantil han cantat i ballat acompanyats pel professor Pere i la seva guitarra. Gresca i xerinola ha estat assegurada!

Cèlia i Ainoha 6è EP. 
Fotografies: Alba 2n A ESO  


EL ROSER A PRIMÀRIA



Avui hem celebrat la festa del Roser! Primer, mentre entràvem a l’escola hem escoltat el repic de les campanes. Després els alumnes de 1r i 2n han anat a fer l’ofrena floral a la Mare de Déu. Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è hem fet una oració a l’aula i seguidament hem anat a fer la nostra ofrena a l’església. A l’hora del pati hem fet la xocolatada al pati del gimnàs i hem pogut tastar una xocolata d’allò més bona.
A la tarda, els alumnes de 1r, 2n i 3r han cantat i ballat acompanyats pel professor Pere i la seva guitarra. Mentrestant, els alumnes de 4t, 5è i 6è han ballat a la discomòbil.

Nayara i Judith  /6è E.P


dimarts, 1 d’octubre del 2013

SORTIDES D'INICI DE CURS A L'ESO

Us deixem un vídeo amb els instants de les sortides d'inici de curs de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO.
Esperem que en gaudiu!