divendres, 30 d’octubre del 2015

REPARTINT RIALLES A LA CASTANYADA!



Reporteres: Trixia M. I Cristina P. 2n A ESO

Per celebrar la Castanyada, els nens i nenes d’infantil i primer cicle de primària han rebut la visita dels castanyers i castanyeres de 6è.

Al llarg d’aquesta setmana, els alumnes de 6è han estat preparant activitats pels més petits de l’escola on les castanyes han estat les protagonistes. Els castanyers i castanyeres s’han separat per grups i han anat per les diferents classes a explicar la manualitat que haurien de fer amb la castanya que els hi repartien. A P3 han cobert la castanya amb plastilina vermella i negra i li han afegit ulls i antenes; a P4 han fet eriçons amb escuradents i ulls; a P5 han fet aranyes i abelles cobrint la castanya amb plastilina negra o  groga i negra i afegint-li ales de paper o potes amb escuradents; a 1r han fet flors, sols i mussols i a 2n han fet castanyes voladores i avions pilotats per castanyes.  

També, des de les classes d’anglès i oral session, els alumnes de cicle mitjà i superior de primària, han preparat activitats terrorífiques de Halloween. Us deixem l’enllaç al blog “Roser English World” per a que ho pugueu veure!

Per finalitzar, per la tarda, tota l’escola menjarà les castanyes que els alumnes de quart, amb l’ajut del cuiner de l’escolen han estat preparant al llarg del matí. 

Bona Castanyada a tothom!!!